Feketeerdő sonka

Feketeerdő sonka

Leírás

Bükkfaforgáccsal füstölt száraz sonkaféleség, amely Németországból származik és több évszázados hagyományokra tekint vissza. A sonkát besózzák és fűszerezik, majd 2 hétre érni hagyják, ezután még 2 hét pihenés következik hűvösben. A füstölés 25 fokon történik és három hétig tart. A fekete erdei sonka pótolhat más száraz sonkákat receptekben. A boltokban szeletelve, védőgázas csomagolásban juthatunk hozzá a legkönnyebben. A füstöléshez felhasznált fa eltérhet a hagyományostól.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös, napfénytől védett, lehetőleg szellős helyen.

100g Feketeerdő sonka

fehérjetartalom

26 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

feketeerdő sonka?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

26 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?