Feketebabszósz

Feketebabszósz

Leírás

A feketebabszósz késztermék formában pürésített, erjesztett fekete szójababból készül, szójaszósszal, cukorral, sóval és fűszerekkel ízesítve. Egyes változatai tartalmaznak chilit, gyömbért vagy fokhagymát. Az ázsiai konyha széleskörűen alkalmazza. Hígabb és sűrűbb, sőt darabos változata is létezik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

100g Feketebabszósz

fehérjetartalom

5 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

20 g

víztartalom

0 g

gramm feketebabszósz?

Top ásványi anyagok

Nátrium

6546 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

6546 mg

szénhidrát

rost

5 g

cukor

10 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?