Fagylaltpor

Fagylaltpor

Leírás

Fagylaltok előállítására alkalmas por állagú készítmény. Tartalmaz aromákat, színezékeket, stabilizátort, cukrot és (gyakran algából nyert) fehérjét. Általában tejjel kell elkeverni, de kapható vizes változata is. A fagylaltporokat többnyire a fagyizóknak, cukrászoknak állítják elő, de speciális üzletekben kisebb kiszerelésben is kapható, így házilag is készíthetünk belőle fagyit.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Fagylaltpor

fehérjetartalom

4 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

77 g

víztartalom

0 g

gramm fagylaltpor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

4 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

67 g

vitaminok

6 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?