Ételízesítő

Ételízesítő

Leírás

Az ételízesítő elsősorban zöldségszárítmány. Több, természetes úton szárított zöldség felhasználásával készül. Granulátum formájában megőrzi a zöldségek zamatát, mely a főzés során ismét felszabadul. A lestyán vegetanövényként is ismert zöld leveleit elsősorban levesek és egytálételek fűszerezésére használják. Az ételízesítőket főként levesek ízesítéséhez használják; emellett főzelékek, köretek, húsok, zöldségek fűszerezésére is alkalmas. Napjainkban natrium glutamát "E621" - ízfokozó - nélkül gyártják, mely még kedveltebbé teszi a háziasszonyok körében.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Eredeti csomagolásban vagy szórásra alkalmas kiszerelésben, száraz helyen.

100g Ételízesítő

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm Ételízesítő?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?