Citruspor

Citruspor

Leírás

Jól megmosott, megszárított citrom, narancs, lime héját - melyet egyébként nem használnánk el frissen -, egy éles zöldségpucolóval meghámozunk úgy, hogy csak a színes, aromás héjat vágjuk le, a fehér, keserű rész ne kerüljön bele. Egy sütőpapírral letakart tányéron a szabad levegőn hagyjuk keményre kiszáradni, majd kávédarálóban porrá őröljük. Sütemények, ételek ízesítésére használhatjuk. Igazán kár lenne veszendőbe hagyni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Zárható üvegedényben.

100g Citruspor

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm citruspor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek