Borókabogyó

Borókabogyó

Leírás

A hazánkban is honos boróka cserje vagy fa gömbölyű termése. Az érett, kékesfekete tobozbogyók nagyon aromás, kissé csípős ízűek. Különösen a vadhúsos ételek ízesítésére használatos, de mártásoknak, pácleveknek, főzelékeknek és salátáknak is kitűnő fűszere, valamint a gin legfontosabb ízesítője.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen lezárva, sötét helyen, szobahőmérsékleten.

100g Borókabogyó

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm borókabogyó?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!