Borjúlábszár

Borjúlábszár

Leírás

A borjúláb fölötti rész, mely zsírban szegény húsból áll. A borjúnak igen nemes része a lábszár. Kitűnő apróhús ételekhez főzve, illetve rántva is. A borjúlábszár többek között alapanyaga a kanállal is ehető híres olasz ételnek az ossobuco-nak. A borjúlábszár grillezésre és hirtelensütésre egyaránt alkalmas.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben vagy mélyhűtőben.

100g Borjúlábszár

fehérjetartalom

19.15 g

zsírtartalom

75002.68 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

76.92 g

gramm borjúlábszár?

Top ásványi anyagok

Foszfor

191 mg

Nátrium

84 mg

Magnézium

21 mg

Kalcium

20 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.437 g

Niacin - B3 vitamin

7.458 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.291 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.268 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

19.15 g

Zsír

telített zsírsav

1.06 g

egyszeresen telített zsírsav

1.257 g

többszörösen telített zsírsav

0.363 g

koleszterin

75 g

ásványi anyagok

Kalcium

20 mg

Vas

0.76 mg

Magnézium

21 mg

Foszfor

191 mg

Nátrium

84 mg

Cink

3.99 mg

Réz

0.074 mg

Mangán

0.009 mg

Szelén

7.9 µg

szénhidrát

víz

76.92 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.079 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.268 mg

Niacin - B3 vitamin

7.458 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.291 mg

Folát

15 µg

B12 vitamin

1.36 µg

B6 vitamin

0.437 g

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!