Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy régimódi köret

A polenta és a puliszka két régimódi köret - az egyik Olaszországban, a másik Erdélyben volt népszerű. A Konyhafőnök Junior miatt eszünkbe jutott - hoztunk pár ötletet hozzá!

A Konyhafőnök Junior mai adásában a pecsenyekacsa mája mellé kellett köretet készíteni. A versenyzők választhattak jázminrizs, bulgur, köles, vöröslencse és házi tarhonya közül – az egyikük pedig a kukoricadarát kapta. Mi lenne kézenfekvőbb köret kukoricadarából, főleg kacsamáj mellé, mint egy finom puliszka vagy polenta? Mi hoztunk 13 különböző mesterdarabot, hogy kedvetekre válogathassatok!

Tudj meg még többen a Konyhafőnök Juniorról itt

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!