Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mire jó a zsebsárkány?

A zsebsárkány, más néven karamellizáló pisztoly a gyerekek nagy kedvence - legalábbis a Konyhafőnök szerint. 11 creme bruléet hoztunk, amikhez mindenképp használnunk kell!

A fura konyhai masina, a gázgyújtóhoz hasonlatos karamellizáló pisztoly, népszerűbb nevén zsebsárkány csak pár éve került be a konyháinkba. Az erős tüzet generáló, gombnyomásra, gázzal működő, utántölthető konyhai eszköz ideális cukor karamellizálására, mályvacukor olvasztására, sajtok folyóssá tételére, sültek bőrének ropogóssá tételére. Használhatjuk bárhol, ahol kis felületen akarunk valamit hirtelen melegíteni. Sütésre, főzésre pont nem alkalmas, bár a Konyhafőnök mai adásában az egyik kis versenyző a nem teljesen átsült húst szerette volna befejezni a segítségével. Kedves ötlet, de erre pont nem alkalmas. Mi most 11 creme bruléet hoztunk nektek – hiszen az égetett cukorral tálalt francia desszert volt az, ami megismertette velünk azt a konyhai eszközt, amit a gyerekek bármikor szívesen használnának!

Tudj meg még többet a Konyhafőnök Juniorról itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!