Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A szaftos rakott krumpli nyomában

A Konyhafőnök adásában Ambrus és Mózes egy burgonyagratint készített a rusztikus malacfül mellé. Ez a francia, krémes rakott étel akkor finom, ha sütés közben nem szárad ki.

A gratin általában kenyérmorzsával megszórt, egybesütött egytálétel, de talán reszelt parmezánnal a legizgalmasabb. Magas hőfokon, hirtelen kell sütni, belül ekkor még kissé folyós marad, éppen, ahogy kell. Érdemes kerámiaedényben készíteni: nagyon jól mutat benne, de ne felejtsük el vajjal kikenni a tál oldalát, mert különben könnyen beleragad, és akkor fuccs a tálalásnak, csak kanalazva juthatunk hozzá. Receptje nem kőbevésett, leggyakrabban burgonyából készül, lássuk, milyen más elkészítési módjai léteznek még!

Gratin a la Firenze

Igazi olaszos ízvilággal.

Csőben sült karalábé padlizsánnal

Karalábéval és padlizsánnal.

Szaftos rakott burgonya

...és magyarosan, ahogy mi szeretjük!

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról most!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!