Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt A Konyhafőnök 3. évada!

Mától a harmadik évaddal jelentkezik A Konyhafőnök az RTL Klubon. Elképesztő fordulatok és megannyi - sokszor váratlan - feladat vár a jövő konyhafőnökeire.

Ezúttal sem lesz könnyű dolga a Konyhafőnök című gasztroreality szereplőinek, akiknek késélre menő csatáját ma este 18:55-től követhetik nyomon a nézők az RTL Klubon. A harmadik évaddal jelentkező műsorban a versenyzőknek ugyanis nemcsak a már jól ismert zsűrit – vagyis Bernáth Józsefet, Fördős Zét és Vajda Pierre-t – kell lenyűgözniük, de rátermettségüket, gasztronómiai felkészültségüket is minden eddiginél jobban kell bizonyítaniuk.

„Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a konyhában, mint egy 120 fős esküvő fogásainak elkészítése. Izgalmakban, örömkönnyekben, jól és kevésbé jól elkészített ételekben nem lesz hiány” – mondta Fördős Zé, akihez hasonlóan Bernáth József és Vajda Pierre is kritikusabban értékel majd az eddigieknél.

Tudj meg még többet a Konyhafőnök 3. évadáról itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Rebi_
Rebi_ Wed, 2015-10-07 22:38

Érdeklődni szeretnék, hogy Bernáth József őzgerincből készített vadas receptje elérhető lesz az oldalon?

A választ előre is köszönöm!