Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszerkavalkád és húskülönlegességek

A Konyhafőnök mai adásának második feladatában a négy versenyző különböző húsokat három egyénileg választott egzotikus fűszerrel készített. Izgalmas ízesítés, szeretjük!

A tíz középdöntőben maradt játékos nagyon korán kelt, egy ötcsillagos szálloda reggeliztetését készítették elő és bonyolították le. Ezt a feladatot Ilona vezetésével a piros csapat nyerte. A kékek egyéniben csaptak össze ezek után. Dominak szerencséje volt, ő egyedüliként, verseny nélkül léphetett tovább. A többiek borítékot húztak, így döntötték el: Ági strucc-combból, Ljubov bárányból, Tamás csirkemellből, Eszter pedig karajból készít főételt, melyekhez 3-3 különleges fűszert kellett választaniuk. Sokat még hírből sem hallottak ezek közül: korzikai bors, timuti bors, kínai 5fűszerkeverék, fleur du solei, masala, koronabors, saté, ajovan, mexikói fűszerkeverék, madagaszkári fekete bors, sancho bors, kavapor, szecsuáni bors. Most mi is mutatunk nektek pár izgalmasan fűszerezett ételkülönlegességet!

Kesudiós currys csirke

Curry-s csirke, egyszerű és nagyszerű!

Csirke chakalaka mártásban

Csirkecombok zöldséges-curry-s mártásban, omlós-szaftos finomság.

Zöld curry-s thai egytálétel

Zöld-curry paszta, szezámolaj és kókusztej, isteni ez az egytálétel!

Ázsiai csirkeszárnyak

Édes-csípős és ragacsos csirkeszárnyak hoisin-szósszal.

Chicken Karahi

A karahi egy fémből készült serpenyő, a benne készült csirke, pedig nagyon népszerű! Naan-nal vagy chapatival tálaljuk!

Házi döner yufka

Csirkés döner, mi is így szeretjük!

Jalfrezi csirke

Egy igazi indiai ízorgia! Készítsd el!

Gyors indiai vajas csirke

Az indiai ízek tényleg megunhatatlanok, ezt is ki kell próbálnod!

Csirkés taco

Ha volt török döner, a mexikói minilepényről is essen szó, taco a javából!

Fekete mole

Azért a mexikóiak is tudják, hogyan kényeztessék az ízlelőbimbóinkat!

Pulled pork

Valószínűleg ez az egyik legjobb sertéssült, amit életedben ettél!

Kefta tagine

Bárányból húsgolyók, hozzá isteni római köményes paradicsomszósz, ne hagyd ki ezt a marokkói egytálételt sem!

Tandori csirkenyárs

Eszméletlen fűszeres csirkenyársak és hűsítő joghurtos szósz – jázminrizzsel a legjobb.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!