A szerkesztőség tagjainak kedvenc karácsonyi főételei

Kinek a pap, kinek a narancsos kacsa. De jöhet anya családi recept szerint készülő töltött káposztája is. Végigkérdeztük egymást - ezek a mi kedvenc ünnepi főételeink. 

  1. 1.

    Lazac céklaágyon

  2. 2.

    Húsgombócos savanyú káposzta cserépedényben

  3. 3.

    Lazac Wellington-módra

  4. 4.

    Töltött káposzta karácsonyra

  5. 5.

    Narancsos kacsa

  6. 6.

    Bakonyi harcsapaprikás kapros juhtúrós galuskával

  7. 7.

    Bazsalikomos tejszínes csirkemell rozmaringos sült burgonyával

  8. 8.

    Fácánleves Adrie_ konyhájából

  9. 9.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  10. 10.

    Húsleves (Orja leves)

  11. 11.

    Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

  12. 12.

    Korhely harcsahalászlé

  13. 13.

    Rántott harcsafilé újhagymás krumplival

  14. 14.

    Fokhagymás-paprikás egészben sült ponty

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?