Rózsahegyi Titusz

Rövid távú terveim közé tartozik, hogy egy vágó hídon dolgozhassak két napig.

Név: Rózsahegyi Titusz

Életkor: 29

Foglalkozása: szakács

Kedvenc ízvilág: francia, magyar

Kedvenc szakács: Raymond Blanc

Kedvenc saját recept: Fekete rizotto ágyon tálalt fésű kagyló.

Kedvenc recept: Posírozott lazactekercs, flambírozott zöldségekkel.Saját specialitás: Szuvidolt tarja, vajban párolt brokkolival,parázsburgonyával és demi glace.

Saját véleményem szerint egy roppant egyszerű, kiismerhető, két kezű, empatikus személyiségnek tartom magam. Szeretem az országomat , a magyar embereket. Biztos vagyok benne, hogy Európában a legszebb városban élhetek. Tömegközlekedésben a legjobbak vagyunk, legjobban a régi 74-es trolival(a szovjez ziu 9-est) szerettem utazni.Hobbiaim közé, talán a barkácsolás említésre való, mivel hogy szeretek régi bútordarabokat felújítani, és esetleg tovább adni rajta egy kis plusz pénzért. Szeretek falteniszezni is a bátyámmal. Szeretek gasztrá kiállításokra járni.

Amit nem szeretek, az az amikor túl bonyolítják a dolgokat. A negatív, pesszimista szemlélettel nem vagyok kibékülve. Nem szeretem ha totojáznak munka közben.A pióca, energiazabáló, ostoba , magamutogató embereket ki nem állhatom. Nem szeretem ha hibámon kívül, kellemetlen helyzetbe hoznak. Az inger szegény környezetet kerülöm.

Nagycsaládos háttérből érkezem, hét bátyám és egy nővérem van. Szüleim 72 évesek.

Rövid távú terveim közé tartozik, hogy egy vágó hídon dolgozhassak két napig.Hosszú távú tervem, egy kis étterem elindítása zuglóban.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek