Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Óriási lépést tett a Metro áruház a vásárlók felé

Mostantól egészen szeptember 24-ig nyílt napokkal várják a Metro áruházlánc azokat a vásárlókat is, akik nem vállalkozóként, hanem magánszemélyként vásárolnának. 

A ,,Nyílt napok a Metroban" promóció keretein belül mostantól szeptember 24-ig azok a magánszemélyek is vásárolhatnak a Metro áruházakban, akiknek nincsen saját vállalkozások. A vásárlók a hét bármelyik napján válthatnak napijegyet az áruházakba sőt, a szeptember 24-én lejáró promóciós időszak után pedig minden hétvégén - pénteken, szombaton és vasárnap is nyitott kapukkal várja a magánszemélyeket, ráadásul ezen a három napon csak egy napijegyet kell váltani. 

A regisztráció ingyenes, a vásárlóknak csupán alapadataikat, nevüket, lakcímüket és egy személyazonosításra alkalmas okmányukat kell bemutatniuk a napijegy kiváltására. 

Az áruházlánc továbbá felhívja a figyelmet, hogy bár a vásárlóknak nem kell minimális összeg értékében vásárolniuk az áruházban, a Metro termékkínálata némileg eltér más áruházak kínálatától, éppen ezért vannak olyan árucikkek, amelyeket egyesével nem, csak meghatározott darabszámban lehet megvásárolni. 

A Metro már nem korlátozza azt sem, hány éves kortól lehet belépni az áruház területére, a polcok között előforduló gyakori targoncás forgalom miatt azonban fokozottan kell figyelnie a hozzátartozóknak az áruházban tartózkodó gyerekekre. 

Aki tehát magánszemélyként eddig nem tudott vásárolni a Metroban, az napijegy kiváltásának ellenében szeptember 24-ig a hét minden napján, utána pedig minden pénteken, szombaton és vasárnap beléphet az áruház területére. 

Ezt olvastad már? 

via metro, címlap: iStock

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!