Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem hiszed el, mire jó a TENISZLABDA takarításkor!

Dugj egy teniszlabdát a seprűd vagy a felmosód nyelére, és nézd meg, mit tüntethetsz el vele könnyedén a padlóról!
Ki gondolná, hogy akár már egy teniszlabdával is letisztíthatjuk a padló egyes részeit? Azt már több helyen is olvashattuk, hogy a teniszlabda nagyon jó eszköz tollpárnák és tollal töltött kabátok mosásánál, hiszen a mosógépben pattogó labdák megakadályozzák, hogy a vizes tollak összeálljanak, a thekitchn.com-on azonban egy vadonatúj trükköt mutatnak be nekünk. 
 
 
A műanyag és gumitalpú cipők könnyen csíkot húznak és bosszantóan csúnya nyomot hagynak a kövezett és parkettázott padlón egyaránt. Ahelyett, hogy a földre kuporodva, radírral a kezünkben próbálnánk meg levakarni a padlón éktelenkedő sötét csíkot, inkább próbáljuk ki a következőt:
 
Vegyünk elő egy új, vagy legalábbis tiszta teniszlabdát, és késsel vagy sniccerrel vágjunk egy X-et a labdába. A metszés legyen akkora, hogy a lyukba beleférjen a seprű- vagy a felmosónyél. 
 
 
Ha sikerült jól beleillesztened a seprűnyelet a labdába, már neki is láthatsz eltakarítani a csíkokat! A labdát ugyan rendesen oda kell nyomni a padlóhoz miközben sikálod, a csík azonban hamar el fog tűnni. Természetesen ha nem okoz gondot lehajolni vagy leguggolni a földre, anélkül is „radírozhatsz” a teniszlabdával, hogy szétvágnád azt. 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!