Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem, ez nem egy békás torta, ez egy tortakatasztrófa - pórul járt az apa fia szülinapi tortájával

Sok tortás katasztrófát láttunk már, de ez valami egészen más. Egy apukát csúnyán átvert egy bolt.

Fiának szeretett volna tortát venni egy ausztrál férfi, de valami nagyon rosszul sült el. Shane Hallford egy békás tortát szeretett volna, mert a 3 éves Mason nagyon szereti a kis kétéltűt. Az apuka bement a helyi boltba, ahol elmondta a kérését. Néhány nap múlva elment a szülinapi tortáért, kifizetett 49 ausztrál dollárt (kb. 10 ezer forint), és elvitte a tortát haza. Otthon aztán jött a nagy meglepetés, mert a dobozban nem egy békát formázó torta volt, hanem ez:

Mason szülei nem voltak elragadtatva a látványtól, de menteni kellett a helyzetet, mert egy csomó vendéget várta a szülinapi bulira. Szerencsére, találtak egy másik cukrászt, aki meg tudta menteni a tortát, így mire a vendégek a házukhoz értek, már várta őket az átalakított desszert:

Miután a család panaszt tett a torta készítőinél, a bolt bocsánatot kért, és egy 50 dolláros ajándékutalványt is felajánlott, de Shane azt mondta, soha nem vesz tőlük tortát ezek után. Mason nem vett észre semmit a történtekből, és jóízűen falatozta a szülinapi tortáját:

Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!