Mókás fotók a családok valódi életéről

Szépen világított műteremben tisztán ragyogó gyermekarcok helyett most egy fotós olyan sorozatot készített, amely a gyerekekkel járó őskáoszt is bemutatja.

Danielle Guenther amerikai fotós-anyuka családok tucatjait örökítette már meg gyönyörű, idillikus képsorozatokon, de ezúttal másképp közelített a témához. Vicces, kaotikus élethelyzeteket fényképezett le, amelyekben a kisgyerekes lét cseppet realisztikusabb oldala mutatkozik meg.
Például az a mindennapos jelenet, amikor este azt gondoljuk, hogy a gyerekek altatása véget ért, és próbálunk nesztelenül kilopakodni a szobájukból, mire felemelkedik egy kócos, de teljesen éber fej és számonkérően csak annyit kérdez: „Mit csinálsz?”
Bár a képek helyenként túlzóak, azért nagyon mulatságos rajtuk magunkra, a férjünkre vagy a gyerekeinkre ismerni. Jó szórakozást hozzá, hátha közben nem készül el az atombomba, amit a gyerekszobában gyártanak épp a kis kezek.

Készletsöprés...

Az "apaműszak" kimaxolva...

Egy kényeztető fürdőt?

Tartsd egy picit…

Indulásra készen?

Még egy éhes száj?

Reménytelen…

Fizetnénk…de gyorsan!

Édesem, szerintem nélkülünk is boldogulnak...

Babazsúr – mamazsúr?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Nosalty

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!