Mit főzzek ma? A tavasz ízeit hozzuk el nektek

Hétfői ajánlatunkba tavaszi alapanyagokból válogattunk. Használjuk ki, hogy napról napra nagyobb a friss gyümölcs- és zöldségkínálat.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban újhagymalevest hoztunk spárgás pitével és epres sütivel.

LEVES

Mentás újhagymaleves petrezselymes grízgaluskával

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Tavaszi spárgás tart

Recept itt!

Még több sós pite itt!

DESSZERT

Villámgyors epres galette

Recept itt!

Még több epres pite itt!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek