Leteszteltük az új különlegességet, amire most sokan rá vannak kattanva

Kicsit édes, kicsit savanyú és jó málnás - ez a Ferrero új különlegessége, a Raffaello Raspberry, amit a nagy érdeklődésre való tekintettel, mi is megkóstoltunk.

Nyári slágerterméket dobott piacra a Ferrero. A málnás Raffaellot néhány hete lehet kapni a boltokban, de máris sokan megkedvelték. A különlegesség ropogós mandulával, hófehér kókuszpelyhekkel és a málna ízével csábít.

Az új Raffaellót már sokan megkóstolták. A vásárlókat eléggé megosztja a málnás finomság, legalábbis erre lehet következtetni a közösségi médiában olvasható kommentekből. Van, aki szerint nagyon finom a málnás ostyadesszert, mások az eredeti változatra esküsznek.

Receptajánló:

A nagy érdeklődésre való tekintettel mi is leteszteltük az új különlegességet. Szerkesztőségünk is vegyes véleménnyel volt a kókuszos-málnás finomságról. A legtöbbünknek tetszett a kis golyók külleme, hogy már maga a golyó is rózsaszín krémbe van mártva, a töltelék is színpompás. A külső krém íze finom, kicsit édeskés, a belső krém pedig intenzív málnaízű. Néhány kollégánk szerint azonban pont a málnás krém nem jó az egészben. Külön örültünk annak, hogy a mandulla megmaradt a málnás Raffaellóban is. Igazi csajos desszertnek mondanánk a külleme és az íze miatt.

A málnás Raffaello egyébként nagyjából ugyanolyan áron kapható a boltokban, mint a hagyományos változat. Mi egy kisboltban vásároltunk belőle, ahol a 150 grammos kiszerelésért 950 Ft-ot fizettünk.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek