A leggyorsabb almapucolás

Az almapucolás sem a kedvenc elfoglaltságunk, meg kell hagyni. Miért ne gyorsítanánk fel, ráadásul egy ennyire kreatív ötlettel?      

Végre elhatároztad, hogy megsütöd anyukád legjobb almáspitéjét, ráadásul nagy tételben, mert jönnek a barátok. Itt a nyári alma szezonja is, tudod, az a jó savanykás. Az egyetlen, amihez viszont semmi kedved, az a töméntelen mennyiségű alma megpucolása. Na ez az a gond, ami ezután a videó után a múlté lesz. Vedd elő az (akkus) csavarbehajtód vagy a fúród, tedd rá az egyik fejet, dugd az almába, és tartsd oda a zöldséghámozót. Személyes kedvencünk a második próbálkozás, amikor a srác átszellemült arccal, gyorsított tempóban, a levegőben lebegtetett almát pucolja repkedő héjak közt. Kérdés? Van?

Egyetek almás finomságokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek