Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kim Basinger konyháiban mindenki számára könnyű lenne a főzés

Ha ez a villa mesélni tudna…Mindenesetre a spanyol stílusú otthon méltó konyhát és étkezőt kapott. Nézzetek be Kim Basinger otthonába!
A Szigorúan bizalmas című ikonikus filmben látható spanyol villa egy alapos átalakítás után, 7,455 millió dollárért eladó. A ház négy hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik, és ebben a villában élt a film főszereplője, Lynn Bracken, akit Kim Basinger alakított. 
 
 
A kúriában minden megtalálható, ami a spanyol életérzést megtestesíti: nagy terek, a fehér szín túlsúlya, kandalló, kovácsoltvas lépcső, boltíves ajtók és maximális elegancia. 
 
 
Az 500 négyzetméteres otthonban természetesen több konyha és étkező is található. Furcsa mód a hacienda szívében elhelyezkedő központi konyha nem rendelkezik gigantikus méretekkel. A fehér és a márvány tökéletes választás az ablaktalan helyiségnek, az amerikai konyhapult pedig nemcsak a főzéshez nagy segítség, egy laza családi vagy baráti összejövetelen kitűnő bárpultként/ étkezőasztalként is funkcionálhat. A központi elem egyértelműen a lámpa, ami roppant egyedi, figyelemfelkeltő és nem utolsó sorban tökéletesen bevilágítja a teret. 
Az étkezőrész ugyancsak nem túlgondolt, mégis elegáns az orchideákkal és a faszékekkel. 
 
 
Meg kell hagyni, a kisebbik konyhát több fantáziával áldották meg. A kerti medencéhez közelebbi főzőhelyiséget a türkiz szín kifejezetten feldobja, a fehér elemeket és a padlóburkolatot pedig kiemeli. A koncepciót a letisztultság jellemzi, hiszen a falra egy darab konyhaszekrény sem került, sőt, egy függő polc sem. 
 
 
Természetesen minden egyes Los Angeles-i villához tartozik egy olyan kerthelyiség is, ami a medencéken és a jakuzzin kívül kültéri konyhával és/vagy bárpulttal is rendelkezik. Ebben a mediterrán stílusú villában ezt nagyon egyszerűen oldották meg, de az eredmény mégis esztétikus és praktikus lett.  
 
 
Ki költözne be? 
 
Ez is érdekelhet:
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!