Készíts otthon kínait!

Szereted a kínai ételeket? Akkor pont ideje, hogy otthon is elkezdj kísérletezni velük - 25 érvünk van, hogy rászánd magad erre a lépésre!

Igen, tudjuk, hogy a "kínai" büfékben 5 perc alatt hozzájutunk az ebédünkhöz vagy a vacsoránkhoz, de a színvonal sajnos egyre esik, sőt, sokszor tapasztalhatjuk, hogy a kínai ételeket is magyarosítják. Akár igazi kínai ízekre vágysz, akár az európaibb verzióra, mindenképp jobban jársz, ha otthon készíted el a kedvencedet!

  1. 1.

    Gyors kínai leves Laura konyhájából

  2. 2.

    Pácolt szezámmagos csirke

  3. 3.

    Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával

  4. 4.

    Kínai savanyított cukkini

  5. 5.

    Tészta fekete szójabab szósszal

  6. 6.

    Színes kínai marharagu

  7. 7.

    Currys-mogyórószószos sült tészta

  8. 8.

    Illatos csirke mézes-ketchupos mártással

  9. 9.

    Zöldséges tavaszi tekercs csípős ananászmártással

  10. 10.

    Bundázott kínai csirkemell szecsuáni mártásban

  11. 11.

    Marhahús tésztával és színes paprikával

  12. 12.

    Uborka saláta kínai kellel

  13. 13.

    Pirított zöldséges sertéshús

  14. 14.

    Édes-csípős saláta

  15. 15.

    Csípős mogyorós csirke Julie konyhájából

  16. 16.

    Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

  17. 17.

    Kínai csípős csirkeszárny

  18. 18.

    Kínai sült oldalas

  19. 19.

    Pekingi sertés

  20. 20.

    Pirított hagymás sült üvegtészta

  21. 21.

    Kínai tojásleves ahogy witch készíti

  22. 22.

    Kínai mézes-szezámmagos csirkemellfalatok

  23. 23.

    Gong Bao csirke Coook konyhájából

  24. 24.

    Dim sum

  25. 25.

    Édes-savanyú oldalas

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek