Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jennifer Lawrence New York-i konyhájától dobsz egy hátast

Jennifer Lawrence több mint 14 millió dollárért árulja manhattani lakását, ami – mondani sem kell - elképesztően csodálatos. 
A közel 400 négyzetméteres, három háló- és 4 fürdőszobás penthouse-t három éve 15,6 millió dollárért vette Jennifer Lawrence, és mivel ezen az áron nem kelt el, most 14 millió dollárért kínálja. 
 
A lakás egy teljes szintet elfoglal a 30 emeletes luxusház tetején, az Upper East Side-on. A körpanorámás otthonhoz 300 négyzetméternyi terasz is tartozik.
 
Az ingatlan egyébként kétségtelenül lenyűgöző: a lakásban hatalmas, padlótól plafonig nyújtózó ablakok, egybeépített, fényárban úszó, egy térben elterülő nappali-étkező található.
 
 
A konyha pedig tökéletes és kész: telis-tele van tárolókkal, külön borhűtővel, zárt és üveges szekrényekkel, a teret pedig középen egy robusztus márványasztal osztja meg. A sötét padlóval és az óriási ablakokkal együtt mindez fantasztikus egységet alkot. 
 
 
A konyha folytatásaként van egy aprócska, ablakokkal körülölelt kis kuckó is, ahol csodálatos kilátás mellett lehet elfogyasztani a reggeli kávét. Mi ez, ha nem a luxus magas foka? 
 
 
Az étkező grafitszürke székeivel megtöri a fehér egyhangúságát, és bár minden egy térben található, mégis egy kis külön szigetet képez a lakásban. 
 
 
Az álmennyezet pedig tényleg csak hab a tortán, ami egyáltalán nem nyomja össze a helyiséget, sőt, igazi pluszt ad neki. 
 
 
Így már érthető, hogy az ingatlannak miért ennyire borsos az ára. A kérdés, hogy ki fog ennyit áldozni erre az extramodern lakásra. 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!