Így vágd a dinnyét, ha jobbat akarsz magadnak!

Tudjuk, hogy eddig is megoldottad a dinnyeszeletelést, de csinálhatod ezentúl jobban is! Ezzel a módszerrel nem pancsolod össze a konyhapultot, és még enni is jobb így.

Az alábbi videóban szereplő fiú mutat nekünk egy szuperjó és kreatív dinnyeszeletelési technikát, amivel pillanatok alatt, a dinnyelében való fürdés nélkül vághatjuk fel a nyár kedvenc gyümölcsét, a görögdinnyét. Az így felszeletelt dinnyerudakat kényelmesebb is enni, mint egy nagy szeletből kirágni a dinnyehúst, majd az édes és ragacsos dinnyelétől a darazsak áldozatává válni.

Próbáld ki ezt a módszert, csináld formabontóbban, és oszd meg az ismerőseiddel is!

Az így felkockázott dinnyét, ha megszabadítjuk a héjától is, egy zacskóba vagy műanyagdobozba téve betehetjük a mélyhűtőbe, így akár télen is fogyaszthatjuk a finom édes gyümölcsöt!

Ez is egy zseniális trükk!

Magozz meggyet pofonegyszerűen!

(via Handmania)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?