Így vágd a dinnyét, ha jobbat akarsz magadnak!

Tudjuk, hogy eddig is megoldottad a dinnyeszeletelést, de csinálhatod ezentúl jobban is! Ezzel a módszerrel nem pancsolod össze a konyhapultot, és még enni is jobb így.

Az alábbi videóban szereplő fiú mutat nekünk egy szuperjó és kreatív dinnyeszeletelési technikát, amivel pillanatok alatt, a dinnyelében való fürdés nélkül vághatjuk fel a nyár kedvenc gyümölcsét, a görögdinnyét. Az így felszeletelt dinnyerudakat kényelmesebb is enni, mint egy nagy szeletből kirágni a dinnyehúst, majd az édes és ragacsos dinnyelétől a darazsak áldozatává válni.

Próbáld ki ezt a módszert, csináld formabontóbban, és oszd meg az ismerőseiddel is!

Az így felkockázott dinnyét, ha megszabadítjuk a héjától is, egy zacskóba vagy műanyagdobozba téve betehetjük a mélyhűtőbe, így akár télen is fogyaszthatjuk a finom édes gyümölcsöt!

Ez is egy zseniális trükk!

Magozz meggyet pofonegyszerűen!

(via Handmania)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.