Így vágd a dinnyét, ha jobbat akarsz magadnak!

Tudjuk, hogy eddig is megoldottad a dinnyeszeletelést, de csinálhatod ezentúl jobban is! Ezzel a módszerrel nem pancsolod össze a konyhapultot, és még enni is jobb így.

Az alábbi videóban szereplő fiú mutat nekünk egy szuperjó és kreatív dinnyeszeletelési technikát, amivel pillanatok alatt, a dinnyelében való fürdés nélkül vághatjuk fel a nyár kedvenc gyümölcsét, a görögdinnyét. Az így felszeletelt dinnyerudakat kényelmesebb is enni, mint egy nagy szeletből kirágni a dinnyehúst, majd az édes és ragacsos dinnyelétől a darazsak áldozatává válni.

Próbáld ki ezt a módszert, csináld formabontóbban, és oszd meg az ismerőseiddel is!

Az így felkockázott dinnyét, ha megszabadítjuk a héjától is, egy zacskóba vagy műanyagdobozba téve betehetjük a mélyhűtőbe, így akár télen is fogyaszthatjuk a finom édes gyümölcsöt!

Ez is egy zseniális trükk!

Magozz meggyet pofonegyszerűen!

(via Handmania)

Hozzászólások (2)

Veres Ibi

Hát, nem tudom, de az ilyenfajta videók sztem csak a szellemileg eltunyult amerikaiaknak szenzáció. Arról nem is beszélve, hogy ez valami íztelen és éretlen dinnye lehet, kb. mint itt a banán a braziloknak. Egy valamire való jó édes dinnye után nem így nézne ki a vágódeszka, f?leg ha lefordítva szeleteljük!

borosne.zsuzsanna

Nem az amerikaiakat akarom védeni, de a hozzászólás viszont magyarosan negatív.

teszkó

Köszönöm, Zsuzsanna.... bár kár, hogy nem akartad megvédeni az amerikaiakat, akik ugye itt nem tudják megvédeni az igazukat. Örülök, hogy nem csak nekem fáj a szellemileg nem eltunyult rosszindulattól csöpög? megjegyzése. Egy jó-szándékú ember feltesz egy videót, hogy másoknak örömet szerezzen, és Veres Ibi felhasználó tudni véli, hogy az amerikaiak eltunyult szellem?ek, és azt is, hogy a dinnye rossz, már a használt vágódeszka kinézetéb?l. Vajon, hány eltunyult amerikai embert - és pocsék dinnyét - látott, hogy nem tudta megállni és tollat kellett ragadnia? Attól félek, most jobban érzi magát miután megmondta a tutit. Én nem, az én kedvemet elvette a Nosalty-s kommentek olvasásától.

Törölt felhasználó

Szia! Veres Ibi valószín?leg arra gondolt,hogy amikor egy jó érett görögdinnyét szeletelnek, annak folyik a leve,viszont itt a vágódeszka teljesen tiszta.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.