Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha mást nem is, ezt az egyetlen dolgot tedd meg a konyhádban

A hideg, téli időszak beköszöntével nem árt újra megnézni, hogy állnak a konyhában a polcok és szekrények. Mik között érdemes kicsit rendszerezni? Segítünk! 
A téli időszak nagy szereplői a forró italok, teák. Hirtelen beugrott, hogy ezernyi teafiltertől és megannyi bögrétől roskadoznak a polcaid vagy épp annyira átláthatatlan az egész, hogy a konyhaszekrény mélyére száműzted a filtereket? Akkor épp itt az ideje, hogy picit átláss a káoszon! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interior & photo (@jessick.home) által megosztott bejegyzés,

 
Új, különleges ízkombinációk, a régi megszokott filterek mellé. Hajlamosak vagyunk ezenkívül megvásárolni az 56. mikulásos, karácsonyos, hópelyhes vagy éppen színes bögrét is, mert megtetszett. Ahogy pedig telnek a polcok és a fiókok, úgy csökken a helyiségben az átláthatóság. 
 

Mit tehetsz?

 
Az összes bögrét, filtert, forró italt, kakaót és szirupokat tedd ki az asztalra. Készíts három csoportot: amit megtartasz, amit elajándékozol és ami a szemétben landol.  És nem, nem szabad sajnálni a repedt, félig-meddig csorba és törött bögréket, azoknak kell első körben mennie…a kukába! 
Csak azokat a bögréket tartsd meg, amelyek valójában tetszenek! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mzansi Financial Edu & Media (@mzansifined) által megosztott bejegyzés,

 
A szirupoknál és kakaóknál érdemes megnézni a szavatossági időt, valamint csak olyan teafiltert tartsunk meg, amiről biztosan tudjuk, hogy a szezonban nagy kedvenc szokott lenni. A többit ajándékozzuk el. Érdemes teafilter rendszerezőt is beszerezni, amivel átláthatóvá válik a káosz, ráadásul jól is néz ki. 
 
Apró, kevésbé időigényes, mégis hasznos módszer! Legyél túl rajta minél előbb, ugorj neki már a hétvégén! 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!