Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért nem látszik az öregedés a királyi család tagjain

Nem kérdés, hogy a pénzügyi gondok sem aggasztják őket, de szakértők szerint más oka is lehet, hogy mindenki fiatalabbnak tűnik a koránál.  
A királyi család tagjai mind nagyon jól néznek ki a korukhoz képest (kivéve talán szegény Vilmost, aki a haját illetően az apja génjeit örökölte), és bár ennek kétségkívül a kényelem és a luxus is az oka, a Hello! magazin azért megkérdezte Stuart Milest, a britek vezető öregedési szakértőjét arról, mi lehet az elit titka.
 
Miles szerint a királynő azért ilyen fitt, és azért néz ki még mindig ennyire jól 93 évesen, mert egyrészt az extremitásoktól mentes életet élt mindig, nem használta ki az életkörülményeivel járó lehetőségeket, másrészt világéletében védte az arcbőrét a naptól. A leghosszabb ideje uralkodó brit királynő már a kezdetektől kalapokkal és fényvédővel óvta a bőrét a közvetlen napfénytől, valamint nem is megy nagyon napos helyre nyaralni – neki az a vakáció, ha elvonul skóciai birtokára. Sokat számít az is, hogy a szokások embere, ezért nem különösebben izgalmas az élete – legalább is ilyen szempontból biztosan nem. Ezek segítettek megőrizni a fiatalosságát az évek során.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

 
Katalin ugyan nem sorolható az öregedő kategóriába, de 37 évesen még mindig huszonéveseket megszégyenítő bőre van – Miles szerint ő és Meghan is a húszas éveik elejétől ápolják az arcukat, odafigyelnek, hogy rendszeresen tisztítsák és mindig használjanak fényvédőt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

 
Katalin emellett az édesanyja bevált módszerére, a csipkebogyó olajra esküszik, Meghan pedig gyakran használ primert az alapozója helyett, amitől élettel telibbnek tűnik a bőre, és nem is viseli meg annyira a mindennapos használat.
 
 
 
Nem mintha verseny volna, de Miles szerint Meghan fog a legszebben öregedni, neki ugyanis alapvetően olyan adottságai vannak, amik ezt lehetővé teszik. A természetes olíva bőrszíne miatt kevesebbet kell majd foglalkoznia az arcápolással, mint Kate-nek, akinek világosabb, rózsaszínes a bőrtónusa, ami több ápolást igényel.
 

EZ IS ÉRDEKES: 


via , főkép: The Royal Family / Facebook

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!