Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Értelmetlen hisztéria tört ki egyetlen Bounty csoki miatt - de miért?

Óriási felháborodást okozott a briteknél, hogy a Celebrations adventi kalendáriumában az első csoki egy Bounty volt. 

Nagyon kiborultak a britek, miután a Celebrations adventi kalendáriumában az első ablak mögött egy Bounty csoki volt. A Twittert elárasztották a feldühödött kommentek, volt aki rögtön elhajította a csokoládét, miután kinyitotta az ablakot:

Magyar fejjel nehezen értelmezhető a Bounty körüli hisztéria. Mi például imádjuk a kókuszos csokoládékat. A britek ízlése azonban más, ők nem rajonganak a Bounty-ért. Általában ez az a csoki, ami mindig a megmarad, ha valaki a dobozos csokiválogatásból eszik. A HVG emlékeztet, hogy néhány éve készült egy lista, amiben a Celebrations-ben található csokikat rangsorolták, ebben a Bounty végzett az utolsó helyen. A britek állítólag a Malteserst kekszgolyókat szeretik a leginkább.

Így talán egy kicsit érthető, hogy miért volt ilyen nagy a csalódottság, de az továbbra is érthetetlen, hogy miért kell ezért a csokit mondjuk a WC-n lehúzni,  mert ilyen is történt. Volt, akit annyira felháborított a Bounty december elsején, hogy azt írta: „a karácsonyt törölték”.

Ezeket olvastad már?

via Metro, The Sun

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!