Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Drew Barrymore régi otthonától leesik az állad

Van egy nagyon jó hírünk: most bárki megveheti az egykori luxusotthont, amit ezúttal
Drew Barrymore egykori villája Santa Barbarában közel 10 millió dollárért most ismét eladó. Az ingatlant a színésznő 2010-ben vásárolta, majd 2013-ban adta el több, mint 6 millió dollárért. 
A nem mindennapi otthon érdekessége, hogy udvarán házasodott össze férjével, Will Koppelmannel, akivel azóta már el is váltak.
 
 
Ettől függetlenül a hat hálószobás, hat fürdőszobás villa valami egészen pazar. 
 

Nézzük meg közelebbről!

Elsőként íme a híres nappali, ahol a színésznő egyszer Oprah Winfreynek adott interjút. A nappaliban erősen dominál a fa valamint a meleg színek, a bútorok pedig bár egy kicsit a komolyabb, klasszikusabb vonalat képviselik, szerintünk nagyon otthonos és nyugalmat árasztó helyiség.
 
 
A konyhában a szürkés-kék szín dominál és a márvány. Tökéletes kiegészítők az óarany lámpabúrák, amik a konyha igazi sztárjai. 
Nekünk a fekete-fehér járólap nem tűnik a legjobb választásnak. 
 
Ti mit szóltok hozzá? 
 
 
A kicsit komolytalan járólapú konyhát pedig egy egészen előkelő étkező követi, ahol a menta különböző árnyalatai az uralkodó színek. Kék után egy kis zöld, de ennek a háznak még ez is jól áll. 
A stílus viszont meglepő választás, hiszen Drew Barrymore inkább a humoráról, bohókás természetéről hírhedt, kevésbé ismert arca a komolyság, pedig a lakás berendezése – ami mit sem változott az évek alatt -  azt sugallja, a lakberendezésben inkább a sikkesebb, kifinomultabb stílus híve. 
 
 
 
Nem adják olcsón az ingatlant, átszámolva 3,3 milliárd forint az ára. Ti laknátok itt? 
 

Ez is érdekelhet: 

 

via

 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!