9 olcsó és ízletes főzelék a szezon kínálatából

Szépen lassan már van miből válogatni, ha friss zöldségből szeretnénk főzeléket készíteni. Intenzívebb és teltebb ízük van, mint ha fagyasztott/konzerv verziót használnánk.

  1. 1.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  2. 2.

    Újragondolt finomfőzelék

  3. 3.

    Tökfőzelék Dacota konyhájából

  4. 4.

    Tejszínes-kapros cukkinifőzelék

  5. 5.

    Egyszerű tökfőzelék

  6. 6.

    Hagyományos finomfőzelék

  7. 7.

    A legegyszerűbb zöldborsófőzelék

  8. 8.

    Igazán finom főzelék

  9. 9.

    Főzés nélküli "tökfőzelék"

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

9 ázsiai leves, amit ha megkóstolsz, szerelmes leszel

Temérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!

Nosalty

További cikkek