Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

6 briliáns takarítási trükk, amelyeket profi főbérlőktől loptunk

Hogy lehet rövid időn belül a legpiszkosabb helyiségbe is gyönyörű tisztaságot varázsolni? Profiktól loptunk el pár nagyon szuper ötletet! 
A következő tippeket kötelezően ajánlott kipróbálni! Fuss rajtuk végig:
 
1. Használj illóolajat a lefolyó frissítéséhez
 
Tudtad, hogy a borsmenta illóolaj teljes egészében elnyomja a csatornaszagot? Nem? Akkor épp itt az ideje kipróbálni! Önts néhány cseppet a lefolyóba és a levegő friss, üde marad a konyhában! 
 
 
 
2. Az a bizonyos vörösbor
 
A lakások, a konyharuha és a nappali kanapéjának egyik legnagyobb ellenségei a vörösborfoltok. Ebben az esetben, ami fontos: ne dörzsöljünk, mert még nagyobb kárt csinálunk. Öntsünk a vörösboros foltra fehérbort, tegyünk rá egy kis sót, hagyjuk állni, majd csak egyszerűen egy laza mozdulattal töröljük le. 
 

3. Viaszos lett az asztalterítő? Vesd be a vasalót!
 
Miután a gyertyaviasz megszárad egy terítőn vagy (konyha)ruhán, vedd kezedbe a vasalót. Tegyél egy papírtörlőt a viasz fölé, nyomd rá a vasalót, és szebb lesz, mint újkorában. 
 
4. A szöszszedő henger nem csak ruhákra jó
 
Ha kisebb szőnyegeket, például a fürdőszobai vagy konyhai belépőt szeretnéd kitakarítani, de nincs kedved előkapni a porszívót, akkor vesd be a szöszszedő hengert. Olcsó, hatékony és gyors megoldás, ami nemcsak a szöszöket vagy a hajat, de a port is tökéletesen összegyűjti. 
 
 
 
5. Friss illat, könnyedén
 
Tegyél egy üvegbe narancs- és citromhéjat, amit keverj el egy kis ecettel, hagyd állni egy napot, és készen is van a friss, házi illatosítód. 
 
 
 
6. Tisztítsd a sütőt ecetes gőzzel
 
Azt már mindenki tudja, hogy ha némi ecetet vagy citromot vízzel elkeverünk és a mikróba teszünk, akkor patyolat tiszta mikróbelsőt kapunk. Próbáld ki ezt az elvet a sütő tisztításához is!
 
Ez is érdekelhet: 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szucsistvanne28
szucsistvanne28 Sun, 2020-08-23 00:46

Nem annyira briliáns, és nem is trükk! Ráadásul itt nem takarításról, hanem a kellemetlen szagok eltüntetéséről van szó!