31 étel, amit idén májusban készíts el

A tartós jó idő beköszöntével bővül a friss, szezonális zöldségek és gyümölcsök kínálata. Májusban szerencsére már van miből válogatni, süssetek-főzzetek finomakat!

  1. 1.

    Triplacsokis-epres torta sütés nélkül

  2. 2.

    Rakott spárga

  3. 3.

    Bodzás madártej

  4. 4.

    Tavaszi rakottas

  5. 5.

    Vasárnapi sült csirke

  6. 6.

    Ratatouille alapú zöldséges pite

  7. 7.

    Ricottás-epres pite

  8. 8.

    Tojásmentes orosz hússaláta

  9. 9.

    Epres-tejberizses torta

  10. 10.

    Bazsalikomos-erdeigyümölcsös-túrókrémes pite

  11. 11.

    Omlós sertéssült roppanós krumplival és tavaszi zöldekkel

  12. 12.

    Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

  13. 13.

    Fehércsokis sajttorta bodzával

  14. 14.

    Újragondolt finomfőzelék

  15. 15.

    Epres-rebarbarás cobbler

  16. 16.

    Sárgarépás-cukkinis zöldséglepényke

  17. 17.

    Paprikás újburgonya kölessel

  18. 18.

    Epres-banános-zabpelyhes morzsasüti

  19. 19.

    Tavaszi zöldségtál

  20. 20.

    Citromos-spárgás spagetti vajhallal

  21. 21.

    Sóska saláta

  22. 22.

    Krumplis-rozmaringos pizza

  23. 23.

    Spenótos tojásreggeli - casserole

  24. 24.

    Spárgás öntött kenyér

  25. 25.

    Szirupos-darabos eperlekvár

  26. 26.

    Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával

  27. 27.

    Palacsinta firenzei módra

  28. 28.

    Spárga és halszeletek leveles tésztában

  29. 29.

    Ricottagnocchi spárgával és spenóttal

  30. 30.

    Amerikai palacsintatorta

  31. 31.

    Epres-bodzás túrótorta GyorsanSüti konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek