11 üde, medvehagymával tökéletesített húsos fogás

Medvehagymából nem tudunk eleget venni ahhoz, hogy megunjuk a szezon végéig. Idén korán jött, szóval korábban is véget ér majd, igyekezzetek a piacra !

  1. 1.

    Kijevi csirkemell sütőben sütve

  2. 2.

    Spenótcurry csirkével

  3. 3.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  4. 4.

    Túrós-medvehagymás pulykamelltekercs

  5. 5.

    Húsvéti medvehagymás töltött karaj

  6. 6.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  7. 7.

    Mini hamburger tejszínes-gombás mártással

  8. 8.

    Medvehagymás spagetti

  9. 9.

    Csirkemell medvehagymás-ricottás töltelékkel

  10. 10.

    Medvehagymás csirkemell fehérboros-tejszínes mártással

  11. 11.

    Gombás bundában sült csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?