10 ízletes és omlós mustáros hús

Egy finom mustáros hússal bárkit le lehet venni a lábáról. Legyen csirke, pulyka vagy akár tarja, ez a szósz szinte minden húson jól mutat majd!

  1. 1.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  2. 2.

    Sütőben sült mustáros csirkemell

  3. 3.

    Mustáros marharagu

  4. 4.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  5. 5.

    Tepsis mustáros tarja zöldségekkel

  6. 6.

    Baconba tekert mustáros sült oldalas

  7. 7.

    Mustáros csirke krumplival Oszvald Marikától

  8. 8.

    Pikáns, mustáros húsgolyócskák natúr salátával

  9. 9.

    Mustáros pácolt csirkemell újkrumplival

  10. 10.

    Mustáros sajtos pulyka csőben sütve

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!