Főiskolás koromban kezdtem főzni a kollégiumban, persze csak olyan egyszerű dolgokat, amit ilyen körülmények között el tud készíteni az ember.
A hely, ahol főzök
Jellemzően otthon főzök magamnak, a családnak, illetve baráti összejöveteleken általában nem érkezek üres kézzel, jellemzően valami aktuális kedvenc finomság érkezik velem együtt.
Ars poetica a konyhában
Főzés nekem olyan, mint másnak a zene vagy a festészet. Alkotások születnek, ami lehet nem más, mint valaki által már kipróbált recept, de a végeredményben akkor is ott van az ember szíve-lelke, aki készítette. Már ha szívvel és lélekkel készítette, de máshogy nem érdemes :)
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?