hozzászólások (39)
89 recept
beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (39)

      zsaki63
      zsaki63k, 2013-12-03 14:54

      nagyon koszonom a csodalatos recepteket minden sikerult ami tolled van a kelt tesztak egyenessen tokeletes imadom

      Spider1885
      Spider1885cs, 2013-05-02 11:21

      Kedves Szintia!

      Szeretném megköszönni neked ezt a rengeteg receptet, én különösen a kelt tésztáidért vagyok oda, de bármelyik sütidet próbáltam ki, tökéletes lett. Köszönöm, hogy ilyen megbízható finomságokat osztasz meg, a családom és barátaim főleg a pizzás csigáért, a kakaós pillangóért, és kalácsért vannak oda, de én a linzertől estem hanyatt, mert azt tényleg elképzelhetetlennek tartottam, hogy sikerülhet :DDD Tehát örülök, hogy itt vagy, és köszönöm :)

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAcs, 2013-05-02 13:21

      Kedves Pókocska!

      Hálásan köszönöm a kedves soraidat!
      Örülök, hogy Ti is kedvelitek ezeket a finomságokat!
      További sok sikert!

      Szintia

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAsze, 2012-05-09 15:24

      Szia!

      Fotós vagyok! ;)
      Képzeld ezeket a képeket még filmre fotóztam egy középkategóriás géppel és kit objektívvel. Most már van digitális gépem, nagy fényerejű objektívem, de sajnos nincs időm sütni a babafotózás mellett! Pedig több finomságot újra fotóznék, na meg újra ennék! :)

      Szintia

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAcs, 2011-03-03 12:02

      Szia!
      Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
      Jó olvasni, hogy ilyen nagy örömöd leled a sütögetésben, még az álmaid is kakaós csiga illatúak! :)
      A receptek nem mind a sajátaim ("story" alatt van forrás megjelölés), viszont mind elkészítettem, többször is!
      Nálam nagyon jól beváltak, ezért osztom meg veletek is!

      Sok sikert a sütikhez!
      Szintia

      Kilteh
      Kiltehcs, 2011-03-03 11:51

      Szia Manna!
      Keresgéltem recepteket, jó sokat meg is sütöttem már az oldalról. Rábukkantam a kakaós csiga receptedre(tegnap este néztem meg és egész éjjel álmomban kakaós csigákat sütöttem:D), és gondoltam ma beregisztrálok ide, és megtekintem az oldalad, és meglepődve nézem, a legtöbb süti amit innen sütöttem, az mind-mind a te recepted.:) Örülök neki nagyon, hogy vannak még ilyen emberek, főleg, hogy a hozzászólásaidat tekintve, kedves és segítőkész ember vagy, én is sokat kaptam a receptjeidtől.
      Egyszóval köszönöm szépen, várom a hétvégét, hogy süthessem a kakaós csigákat.(De lehet, hogy mára beiktatok egy narancsos kuglófot:D) :))

      Ruszkicsaj
      Ruszkicsajv, 2010-06-27 07:10

      Gyönyörű képek, kreatív gasztronómia! (Szintia, Te is nagyon pazarul festessz a fotón!) ;-)
      Ötletmerítésként ajánlom figyelmedbe: (bár, lehet, hogy Te is ismered) Designcukrászat Paulay E. utca, VI.kerület Sugarshop...... Tegnap is jártam ott és elképesztően szép (igaz drága) süteményei vannak! :-) Üdv: Viki

      Bia
      Biaszo, 2010-06-19 08:45

      Szia Szintia!Tudtam én hogy érdemes ez az akciót elindítani.Kellemes meglepetések érnek.Örülünk hogy láthattunk.Szeretettel üdvözöl:BogiUi:Fantasztikusak a receptjeid.

      szurosp
      szurospp, 2010-06-18 23:03

      Kedves Szintia! Ne csodálkozz, hogy csodálkoznak a többiek...:)) Azért elég "sokkoló", hogy tényleg olyan vagy, mint egy fotómodell, és ilyen klassz sütiket, recepteket raksz fel, ráadásul szépen fotózva... nagyon örülök, hogy láttalak, köszönjük! A legjobbakat: Mrs Smith

      strawberry
      strawberryp, 2010-06-18 21:44

      Aztaaaaa....úgy nézel ki, mint egy fotómodell:))))
      Ja, és szabad kérdezni, hány éves vagy? Merttt már sokan elárultuk a korunkat. Ha túl indiszkrét kérés, hagyd figyelmen kívül:)
      Üdv, Juci

      Bia
      Biak, 2010-06-15 22:00

      Kedves Szintia.Elindítottunk egy felhívás miszerint arra kérjük a szakácsokat,hogy a saját fotójukat tegyék fel a bemutatkozó oldalra ha lehet.Téged is szeretettel várunk.Bogi

      mohamoso
      mohamososzo, 2010-02-13 08:15

      Ez nagyon nagyon kapós volt! Azonnal dupla adag,és pillanatok alatt lecsúszott!(4 ember)

      Elnina
      Elninasze, 2009-11-11 00:19

      Szia!

      A fűszeres kakaós linzert elkészítettem, de gondom akadt.
      A tészta repedezett, szakadt. Kevés ideig gyúrtam???
      A rumot kiváltottam 1 ek. vízzel és egy kis rumaromával. (nem iszom,, így láttam egyszerűbbnek, ez volt itthon..)
      Emiatt lett volna kevés folyadék benne?

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAsze, 2009-11-11 15:28

      Kedves Elnina!

      Biztosan nem a rumaromával volt a gond, és nem szükséges víz sem bele. A margarin hőmérséklete az, ami befolyásolja a tészta állagát! Ha "sokáig" gyúrjuk a kezünk melegétől olvad és jól nyújtható tésztát kapunk! Fordítva is igaz, ha túl lágy volna a tésztánk kis időre hűtőbe tesszük és máris könnyen dolgozhatunk vele!

      Remélem legközelebb sikerül!;)
      Szintia

      gyümölcs
      gyümölcsv, 2009-10-18 13:26

      Köszönöm az érdeklődést, nagyon finom lett! Már várom, hogy valamilyen alkalomra megint süthessek :)

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAh, 2009-10-19 16:49

      Örülök, hogy sikered volt KisGyümölcs! Apukádnak Nagyon Sok Boldog Születésnapot, jó egészséget kívánok!:)

      gyümölcs
      gyümölcscs, 2009-10-01 19:06

      Köszönöm a gyors válaszod. A Kapuciner torta és a Kávétortát ötvöztem valahogy. Sajnos neki nem tudok irniezért kérem a Te segitséged. Szerinted ezekkel az arányokkal összeáll a krém és a torta? Valamint milyen piskótát és pudingot javasolsz? Egyébként vasárnapra kell a torta, szóval szombat este hozzálátok a számomra nagy feladathoz
      Köszönöm szépen :)

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAszo, 2009-10-17 08:36

      Hahó Kis Gyümölcs!

      Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan sikerült Apukád szülinapi tortája!!!

      Szintia

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAp, 2009-10-02 10:02

      Szia Gyümölcs!

      Maricának úgy tudsz írni, ha bejegyzése utáni "megjegyzés küldése" linkre kattintasz!:)
      Annyira kedves vagy, hogy az én segítségemet kéred, de én jobb szeretek csak arról véleményt írni, amit már elkészítettem. Marica Kapucíner tortáját már megsütöttem:
      http://www.nosalty.hu/kapuciner_torta_recept_1114
      nagyon-nagyon finom! Éppen ezért még "bombaformában" is elkészítettem:
      http://www.nosalty.hu/kapuciner_bomba_recept_1161
      Szívből ajánlom, mert nagy sikerem volt vele! Megnéztem a kávétortáját is nagyon jól hangzik, ahogyan a Te recepted is! Beszélj Maricával is, ő belelát a tortarecepted lelkébe!;)
      Persze, ha tudok én is bármiben szívesen segítek! Kérdezted, hogy milyen piskótát, pudingot javasolok! Mindkétszer csokis piskótával készítettem és a tejszínpuding is nagyon finom, kissé karamellás ízű volt, ami tökéletesen harmonizált a kávéval. Amit nagyon jó ötletnek tarok Tőled, az a plussz tejszínhab! Legközelebb én is azzal vonom be. Azzal valami mennyei lehet!:P
      Nagyon-nagyon drukkolok, hogy valami fantasztikusat alkoss!!!+++
      Sok sikert kis Gyümölcs!
      Szintia

      gyümölcs
      gyümölcscs, 2009-10-01 16:34

      Kedves Szintia!
      Már megint én. Szerinted ez a torta jó lenne(26cm tortaforma):
      4 tojásból piskóta (kakaós vagy kávés lehetne szerinted?)
      Krém:
      1 csomag pudingpor (milyen?)
      3 dl tej
      ? kanál kakaó
      1 tojássárgája
      Krém 2:
      1 csomag tejszines pudingpor
      2,5 dl tej
      1,5 dl káve
      1 tojássárgaja
      Tetejét szerinted tejszinnel vagy mivel diszithetném?
      Kérlek ha valamik nem stimmelnek akkor kijavitanád. Ezt Marica blogja alapján raktam össze.Elnézést a sok kérésért és kérdésért
      Köszönöm

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAcs, 2009-10-01 17:51

      Szia Gyümölcs!

      Éppen ma jutottál eszembe, vajon hogy állhat a tortaproject!!:)))
      Tortaimádó Maricánál én is sokat időzöm, szeretem a blogját! Marica nagyon kedves, biztosan segít Neked és Ő sokkal jobban ért a tortákhoz, mint én!!! Én is többször kértem a tanácsát! Melyik tortája alapján "raktad" össze a fenti receptet? Esetleg több receptet ötvöztél? Különben jól hangzik és én mindenképpen tejszínhabbal díszíteném, mert 1. kítünően illik a krémeidhez, mert 2. egy tortafésűvel könnyen mesterivé varázsolható a torta és mert 3. imádom!:)))

      Mikor lesz a nagy sütés?

      Szintia

      gyümölcs
      gyümölcsk, 2009-09-22 17:48

      Kedves Szintia!Az apukámnak most okt. elején lesz a szülinapja és szeretnék neki sütni vmilyen finom tortát. Csak 13 vagyok, ezért jó lenne vmi egyszerű( de nagyszerű :)) és amihez minden alapanyag általában van otthon. Nagyon örülnék ha tudnál segiteni
      Előre is köszi

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAk, 2009-09-22 22:07

      Szia Gyümölcs!

      Emlékszem Rád, Te már ügyeskedtél valamit a receptgyűjteményemből!;)
      Kedves vagy, hogy kéred a véleményem! Én belinkeltem itt fennt a Creme Fraiche csokoládétorta receptjét! Nálam az mindent visz! Nagyon sokszor megsütöttem már. Ez olyan Mindig-sikerül-Mindig-Sikeres-Torta nálunk. Én a kisfiam 2. születésnapjára is ezt sütöttem, szívből ajánlom Apukád születésnapjára!:)
      A Creme fraiche-t egy az egyben helyettesítheted tejföllel, úgy is mennyei!:)
      Jó nézelődést, sikeres sütögetést!
      Szintia

      erzsikesvéd
      erzsikesvédp, 2009-03-06 11:09

      Ezek a sütemények csodálatosak, biztos ugyanolyan finomak is. Minden elismerésem!!!!!!!!!!!!!

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAsze, 2008-12-10 13:53

      Szia Rita!

      250g-os kiszerelésben, papírdobozban, nagyobb élelmiszerboltokban megtalálható.

      Szintia

      Takács Rita
      Takács Ritah, 2008-12-08 13:32

      Kedves Szintia:)
      Én már elég régóta kacérkodom ezzel a fincsi recepttel,de sajnos jégcukrot sehol nem kapok. Te hol szerezted be?
      előre is köszi a segítséget!
      Rita

      Vackor80
      Vackor80h, 2010-05-24 11:03

      Én a waffel recepttel kapcsolatban érdeklődnék, hogy milyen gofrisütőben lehet elkészíteni? Mert amilyen a képen látható, ezt a nagy rácsos változatot sehol sem találok. Szerinted egy sima mezei gofrisütő is alkalmas, bármelyik? Mások szerint nem süti át rendesen, mert élesztős és sűrű a massza. Érdekelne, te hogyan oldottad meg, mert nekem ez a kedvenc gofrim, és most állok gofrisütő vásárlás előtt. Olyat nem akarok venni, amiben ezt a változatot nem lehet elkészíteni.Köszönöm szépen a segítséget!

      MENNYEI MANNA
      MENNYEI MANNAh, 2010-05-24 20:01

      Kedves Vackor!

      Megnéztem a gofrisütőm, de sajnos már lekopott a márkája. Véleményem szerint jó kell legyen bármilyen gofrisütő, de tapasztalatom nincsen, hiszen én évek óta ezt az egyet használom!
      Remélem találsz megfelelőt!;)
      Szintia

      NoSalty
      NoSaltysze, 2009-04-08 19:28

      Most láttam az Astória Delikátban és magyarul bevonó cukornak nevezték.