#

Szikra

  • receptjei: 7
  • regisztrált: 2010.06.10

Szikra adatai

Rólam

Pár évvel ezelőtt Debrecenben láttam meg a napvilágot. Kiskoromban a jól megszokott gyerek szakács voltam. Fogj egy adag homokot,önts hozzá egy adag vizet,majd az elkészített műre bármilyen étel nevét fogd rá.Jó étvágyat :D. Azóta már ezt kinőttem és imádok a konyhában sürögni-forogni.Nagyon szeretek főzni,de sütni meg egyenesen imádok.Szeretem a határaimat feszegetni és újabbnál újabb praktikákkal feldobni az ételeket.

Hobbik

sütés,zenehallgatás,olvasás,sétálás,vásárlás

Mióta főzök

Pár éve, de előtte is kuktáskodtam a konyhában:)

A hely, ahol főzök

Debrecenben, otthon.

Ars poetica a konyhában

Az vagy, amit megeszel.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!