Pár évvel ezelőtt Debrecenben láttam meg a napvilágot. Kiskoromban a jól megszokott gyerek szakács voltam. Fogj egy adag homokot,önts hozzá egy adag vizet,majd az elkészített műre bármilyen étel nevét fogd rá.Jó étvágyat :D. Azóta már ezt kinőttem és imádok a konyhában sürögni-forogni.Nagyon szeretek főzni,de sütni meg egyenesen imádok.Szeretem a határaimat feszegetni és újabbnál újabb praktikákkal feldobni az ételeket.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.