Hét-nyolc éves lehettem, amikor már engedett az Anyukám önállóan sütni-főzni. Ez nagyon meghatározó élmény volt. Remélem nekik is. :)
A hely, ahol főzök
Az esetek 90 %-ban itthon Újpesten. A legtávolabbi főzésem: Upland - California.
Ars poetica a konyhában
Főzni és sütni csak akkor, ha van hozzá kedv, hangulat! (Nekem szinte mindig van!) :)
Ha van egy jó alaprecept, szerintem bátran lehet "kreatívkodni", új ízeket kipróbálni és nem kell aggódni: évente egy-két elrontott étel belefér és ez többnyire meg is történik! :)
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!