#

Ricordi

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2009.12.19

Ricordi adatai

Mióta főzök

 Amikor tavaly elkerültem először otthonról, rákényszerültem, hogy magam rakjak össze egy ebédet, egy vacsorát, egy kis nasit.... De már azelőtt is sütöttem nagyon lelkesen, először szakácskönyvekből, majd innen a nosalty-ról.

A hely, ahol főzök

Édesanyum konyháját birtoklom (néha belekóstol egy-egy művembe, és hagyja is, hogy garázdálkodjak).

Ars poetica a konyhában

Csodálatos dolog, ahogy a hozzávalók összehangolva fergeteges ízekké alakulnak át.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!