Mióta is főzök??? Hümm.....
Talán 16-17 éves korom óta próbálgatom a szárnyaimat.Vagyis cirka 20-21 éve. Eleinte kisebb-nagyobb sikerrel, de a makacsságom miatt, sokszor a saját káromon bizony sok mindent megtanultam, mert sosem szerettem, ha valaki oktat, vagy magyaráz nekem a konyhában. Ha elszúrtam, az az én bajom volt, de jól megtanultam, hogy legközelebb, mit is nem szabad csinálni.
A hely, ahol főzök
Albertirsa, a családi tűzhely.
Ars poetica a konyhában
Megbocsájtható: Aki süt-főz az hibázhat is.:)
Minden nap egy új kezdet.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!