#

pufinlekvár

  • receptjei: 6
  • regisztrált: 2011.03.06

pufinlekvár adatai

Mióta főzök

Mióta is főzök??? Hümm..... Talán 16-17 éves korom óta próbálgatom a szárnyaimat.Vagyis cirka 20-21 éve. Eleinte kisebb-nagyobb sikerrel, de a makacsságom miatt, sokszor a saját káromon bizony sok mindent megtanultam, mert sosem szerettem, ha valaki oktat, vagy magyaráz nekem a konyhában. Ha elszúrtam, az az én bajom volt, de jól megtanultam, hogy legközelebb, mit is nem szabad csinálni.

A hely, ahol főzök

Albertirsa, a családi tűzhely.

Ars poetica a konyhában

Megbocsájtható: Aki süt-főz az hibázhat is.:) Minden nap egy új kezdet.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!