hozzászólások (20)
166 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (20)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Gibrock
      Gibrock k, 2013-10-01 11:56

      Kedves Zsuzsa!
      A sertésmáj elkészitése kapcsán szeretnék érdeklődni.Az előző nap hűtőben tejben áztatásnak a célja hogy a máj keserű izét kivonjuk?
      Üdvözlettel!
      Gábor

      regeltem
      regeltem p, 2011-10-28 21:13

      Kedves Zsuzsa!
      Szuper receptjeid vannak, jó néhány bekerült a receptkönyvembe :)
      Köszönöm!
      Üdv:
      regeltem

      Amurath
      Nyulas / Amurath szo, 2011-10-29 14:27

      Kedves Regeltem, köszönöm szépen, örülök, hogy találtál kedvedre valót! :-D Szép hétvégét és jó főzőcskézést, sütést kívánok! Zsuzsa

      Amurath
      Nyulas / Amurath p, 2011-04-22 11:34

      Mindenkinek nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Csodaszép idő lesz, grillezzünk, bográcsozzunk, együnk finom sütiket! Zsuzsa

      Amurath
      Nyulas / Amurath k, 2011-03-22 09:18

      Kedves Sándor, köszönöm az elismerő szavakat, természetesen megnézem az ajánlott oldalt, és igyekszem véleményezni is. Szép napot kívánok, Zsuzsa

      dobosi
      dobosi cs, 2011-03-17 20:06

      Üdv.
      Ma volt egy kis időm megnéztem a receptjeidet, és azt gondolom, hogy többet is el fogok készíteni.
      Az tetszik bennük, hogy nem flancosak, hanem inkább találóak. Ösztönösen praktukisan készülnek a család számára, ezt az elvet szeretem én is. Bár képet még nem tettem fel de ha tehetném mindig sütnék főznék.
      További sok sikert.

      Dobosi

      Amurath
      Nyulas / Amurath p, 2011-03-18 09:07

      Kedves Dobosi, köszönöm a dícsérő szavakat. Tényleg igyekszem nem túlbonyolítani a recepteket, hiszen az ember nem akar órák hosszat a konyhában álldogálni. Várom további észrevételeid, és neked is sok sikert kívánok a sütés-főzéshez. Üdvözöl, Zsuzsa

      Amurath
      Nyulas / Amurath sze, 2010-12-29 10:16

      Szia Eszter, köszönöm szépen! Boldog új esztendőt kívánok én is, sok finom receptet hozzon az új év! Zsuzsa

      Amurath
      Nyulas / Amurath sze, 2010-12-29 10:18

      Drága Éva-Anyóca, neked is és családodnak is nagyon boldog új esztendőt kívánok, és sok-sok nagyszerű receptet az új évben! :-))) Üdvözöl, Zsuzsa

      karcsilla
      karcsilla h, 2010-08-23 22:22

      Hát ez tényleg csoda szép!
      Gratulálok!
      Hamarosan elkészítem a fiaimnak, nagyon szeretik a pizzát!

      Gerzsó
      Gerzsó / Gerzsó v, 2010-08-22 20:43

      Nagyon szép a képed, nem Keszthelyen készült? A pizza is tetszik. Üdvözöllek: Zsóka néni.

      Amurath
      Nyulas / Amurath h, 2010-08-23 12:47

      De bizony Keszthelyen! Csodaszép város! Cserszegtomajon volt a szállásunk, nagyon jó volt eljutni erre a vidékre! Szép napot, Zsóka néni!

      Amurath
      Nyulas / Amurath k, 2010-08-17 10:46

      Kedves Psycheee, már feltöltöttem jópárat, de lassan kerülnek be a rendszerbe. Várható még amerikai palacsinta, pite, kalács stb, és várom az élménybeszámolókat! :-) Szép napot, Zsuzsa

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó h, 2010-08-16 15:00

      Nagyon orultem amikor meglattam ezt a receptet. Azt tervezem, hogy a legkozelebbi csaladi osszejovetelre csak egeszseges recepteket keszitek. Nalunk sajnos csak miutan megkostoljak es izlik valami csak akkor mondhatom meg, hogy egeszseges, de megeri trukkoskodni. Mar van egy jonehany recept es most bovul a szilvas gomboccal ami mindenki kedvence. Koszonom!

      Amurath
      Nyulas / Amurath k, 2010-08-17 10:43

      Kedves Grandma, én ízre nem sok különbséget találtam a finom és teljes kiőrlésű lisztből készült gombóc között. Általában mindig kétfélét készítek, mert a páromnak tökéletesen megfelel a finom lisztes változat. :-) Ezt a reform változatot azért is ajánlom a fahéjas, édesített tejföllel, merta szilva mellé nem teszek mást a gombócba, így a tejföltől jól csúszik majd! A normál szilvás gombócba pedig fahéjas cukrot vagy cukrozott kakaót szoktam tenni. Várom, hogy milyen tapasztalatod volt a gombóccal kapcsolatban! Szép napot, Zsuzsa