Legalább öt éve foglalkozok komolyabban a főzéssel, de gyermekkorom óta nagyon fogékony vagyok rá.
A hely, ahol főzök
Legfőképp otthon
Ars poetica a konyhában
Ha ételről van szó, a kíváncsiságom határtalan. A főzés is lehet művészet, élményekkel teli alkotás, nem csak kötelező nyűg. Távoli és hazai ízekből egyaránt inspirálódom, szeretem korszerűsíteni, kalóriaszegényebbé, egészségesebbé és színesebbé tenni a recepteket.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!