Több mint húsz éve jelen vagyok Koronás Cukor néven a magyar háziasszonyok konyhájában, édesítve az ünnepi asztalok süteményei mellett a hétköznapi finomságokat is. Kezdetben csak két alaptermékkel, a kristálycukor és a finomszemcséjű cukor formájában, mostanra viszont csaknem 15 féle cukorfajtával kedveskedünk a sütés szerelmeseinek.
A hely, ahol főzök
A legfinomabb ízek szívből jönnek, és a legtöbb esetben édesek. A sütemények mellett a hideg, meleg italok ízesítője is vagyok, és a háziasszonyok imádják, hogy velünk könnyen és gyorsan készíthetnek lekvárokat is.
Ars poetica a konyhában
Az ország egyetlen cukorgyárában készülő kristálycukor igazán különleges, hiszen a cukorgyártás során felhasznált energia jelentős részét az egyedülálló biogázüzemünkből szolgáltatjuk. A környezettudatos cukorgyártás, a folyamatos minőségi ellenőrzés, a megbízható márka segít minket abban, hogy fogyasztóink hűségét megőrizhessük és nap mint nap jelen legyünk a hétköznapjaikban. Hiszen az „Élet édesen teljes”.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.