Egészen kicsit korom óta én sütök-főzök a családban. Azóta cukrászdába, éttermekbe nem járunk.
A hely, ahol főzök
Általában otthon, de később remélem egy cukrászdában.
Ars poetica a konyhában
A legjobban a konyhában tudok kikapcsolódni egy kis zene mellett. Imádok kreatívkodni, de ezzel a legtöbbször az a probléma, hogy csak úgy érzésre pakolom a hozzávalókat, (és mindig reménykedem benne, hogy finom lesz, de általában be is jön), de utána már nem emlékszem, hogy miből mennyit raktam. Ez nem is nekem probléma, hanem inkább azoknak, akik elkérik a receptemet. De elhatároztam, hogy mostantól bármit csinálok, oda fogok figyelni és leírom a receptet. Ide is megpróbálok minél több mindent feltölteni, és remélem, hogy majd tetszeni fognak nektek a receptjeim.
Mi nagyon odavagyunk a rizses egytálételekért, mert annyiféleképpen lehet őket variálni. Készíthetünk például sült céklás verziót, klasszikus bácskai rizses húst, selymes rizottót vagy különleges prasorizot.