hozzászólások (20)
260 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (20)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Ellák
      Tésztásfül / Ellák cs, 2016-01-28 13:21

      Kedves ízHUSZÁR !

      A szakácsok sapkát tettek a fejükre , a hajszálak miatt , ami ne hulljon az ételbe !
      A "Kossuth" szakáll ellen mit vettek fel ? Mert tudom, a szakácsnők sem lépik át a edényeket ! :)
      Nincs erre törtélnemi adalék ? A szakállukat mivel kötötték le ?
      Köszi ! /Azért ne vegyétek komolyan!!!!! /
      Tésztásfül

      Brofi
      Szega / Brofi sze, 2015-11-18 21:39

      Kedves ízHUSZÁR!

      Egyik cikkedben olvastam, hogy nézegettél weboldalakat, ahonnan lehet rendelni ritkább fűszereket. Nem tudom, hogy végül sikerült e, de ha igen, akkor tudnál ajánlani esetleg pár megbízható oldalt.

      Köszönettel
      Szega

      JUDYTH59
      Walaky / JUDYTH59 szo, 2015-08-29 17:53

      Kedves NoSalty / ízHUSZÁR! Az alábbi sütim linkje alatt található receptem képpel, most lett aktiválva - ma, augusztus 29 - én, délután fél 4 - kor -, viszont augusztus 23 - hoz lett betéve.......mintha már egy hete itt lenne.....nem lehet, az új recepteknek még az első oldalán sem látni!
      EZ MIÉRT ÍGY TÖRTÉNT??? A LEGÚJABB RECEPTEK ELEJÉN KELLENE ÁLLNIA!!!
      KÉREM A MIELŐBBI KORRIGÁLÁST, HOGY A LEGÚJABB RECEPTEK ELEJÉN ÁLLJON A SZÓBAN FORGÓ RECEPTEM A FOTÓVAL!!!

      Köszönöm előre is a GYORS választ, INTÉZKEDÉST!

      http://www.nosalty.hu/recept/nyarbucsuztato-gyumolcsozon-suti

      Üdvözlettel: JUDYTH59

      JUDYTH59
      Walaky / JUDYTH59 v, 2015-08-09 10:10

      Kedves Ízhuszár! Többen jelezték felém, hogy szavaznak, kiírja az üzenet, hogy szavazatodat regisztráltuk vagy elfogadtuk - pontosan már én sem emlékszem a megfogalmazásra -, de a szavazatok száma nem ugrik! A másik probléma, hogy az oldal sok embert nem enged regisztrálni a facebook oldalukkal! Tudnál ebben segíteni, hogy ezek a problémák megszűnjenek, mert eléggé nagy probléma egy versenyben lévő receptnek!
      Segítségedet előre is köszönöm!
      Üdvözlettel: Judyth59

      Kárai Dávid
      Kárai Dávid / Kárai Dávid h, 2015-08-10 09:26

      Kedves Judyth59,

      Továbbítottam a problémát az illetékes kollégáknak, akik utánajárnak a problémának.

      Köszönöm, hogy jelezted,
      ízHUSZÁR

      Kárai Dávid
      Kárai Dávid / Kárai Dávid k, 2015-06-02 11:38

      Köszönöm, örülök, ha így látod! Emellett szerintem azért akadnak ám szép számmal érdekes és jó receptek más szakácsoknál is . :)

      ízHUSZÁR

      Seres Sándor
      Seres Sándor szo, 2015-01-03 13:43

      Kedves Ízhuszár!
      Bocsi, de a Sági Szilárd szerint sem lényeges a mangalica zsír. Ez most tudom nagyon felkapott lett, ezért az árát is felvitték. Szerintem, csak az kellene, hogy disznózsír.

      sapika
      sapika sze, 2014-08-27 20:28

      Kedves Izhuszar!
      Bejartam fel Budapestet, de en sehol sem talaltam padron paprikat... Tudnal ajanlani nekem egy helyet, ahol lehet kapni?
      Koszonettel:
      sapka

      Kárai Dávid
      Kárai Dávid / Kárai Dávid p, 2014-08-29 14:41

      Kedves Sapka,

      Meglepő, de mostanában a Spar üzletekben lehet kapni, én is ott vettem! :) Más biztos forrást sajnos nem tudok.

      ízHUSZÁR

      MacLeod78
      MacLeod78 szo, 2014-04-19 08:37

      Nagyon jó receptjeid vannak, többet elkészítettem már... A képeket hozzá ki készíti? Mert fotós szemmel tökéletesek! Talán neked is van közöd a fotózáshoz? :-)

      ponty777
      csabus séf / ponty777 h, 2014-03-24 14:03

      Kedves Ízhuszár!!!
      Szerinted milyen az igazi pincepaprikás?Én,Hajós (anno falujában) sok rokon él,és ott mivel boros pincék városa lett most már,ott ettem a keresztapukám által főzőtt pincepaprikást.Ezek a disznó belsőségeiből áltak össze,és valami isteni finom volt.Most viszont azt olvasom,hogy csülök,meg lapocka húsból készítik.Hát az egy egyszerű pörkölt.Akkor most valójában mi is szerinted a pincepaprikás???Még egy utolsó kérdés.:hol lehet strucc húshoz jutni?csbus

      ponty777
      csabus séf / ponty777 sze, 2014-01-22 14:52

      Kedves ízhuszár!,Mindent úgy készítettem el a Gougére habkönnyű sajtfánk leírása alapján,ahogyan a receptben volt leírva,de valamiért lapos lett,így habkönnyű sajtos tallért képezett,a remekmű!Talán tegyek hozzá több lisztett?Vagy talán a házitojás befolyásolja?Várom kedves válaszod.üdv csabesz séf

      Kárai Dávid
      Kárai Dávid / Kárai Dávid sze, 2014-01-22 14:57

      Kedves csabesz séf!

      Sajnos több embernek is panaszkodott erre. Sajnos nem tudom mi lehet az oka, nálam mindig működött a recept, soha nem volt ilyen gondom. Úgyhogy csak tippelni tudok. Az egyik, hogy lehet margarint adtál hozzá és nem vajat? Másképp működik a két hozzávaló és nem lehet azonos mennyiségben helyettesíteni egyiket a másikkal. A másik tippem, pedig, hogy túl zsíros sajtot használtál, ami sülés közben jobban olvad, ezért folyt szét.

      Remélem tudtam segíteni!

      ízHUSZÁR

      ponty777
      csabus séf / ponty777 sze, 2014-01-22 17:09

      Köszönöm a válaszodat!Trapistát használtam,de viszont jó minőségűt,tehát kellemessen lágy volt.Nem margarint,hanem magyar vajat adtam hozzá,és házi tojást.Saját.(nem az)Tyúké!!!!!Amúgy tényleg kiváló az álaga,de kehet,hogy túl későn tettem bele a tojást?Nem kötött meg annyira,és esetleg ez okozhatta a lágyságot?Ezt legközelebb kipróbálom,és megírom a személyes tapasztalatott!üdv.csabesz

      Vass Éva
      Évi néni / Vass Éva h, 2013-06-17 13:14

      Kedves Ízhuszár!
      Köszönöm szépen a gyors intézkedést. Reméljük így lesz, mert jelenleg sem lehet receptet feltölteni.
      Ne érts félre, nem szemrehányás ez részemről, csak érdeklődés. Még egyszer igazán köszönöm a segítséged.
      Üdvözlettel: Évi néni

      Vass Éva
      Évi néni / Vass Éva v, 2013-06-16 18:41

      Kedves Ízhuszár!
      Mivel Te vagy a kapcsolat az everydayme.hu receptversenyre, a segítségedet szeretném kérni. Órák óta próbálok lehetőséget találni arra, hogy recepteket nevezzek be, de hiába regisztráltam be, sajnos nem tudok tovább haladni, mert semmilyen utalást nem találok rá, hogyan tehetném meg. A honlapon csak egy hibaüzenet fogad. Kérlek tájékoztass, mikor, hogyan nevezhetnék. Segítségedet előre köszönöm.
      Üdvözlettel: Vass Éva (Évi néni)

      Kárai Dávid
      Kárai Dávid / Kárai Dávid h, 2013-06-17 13:04

      Kedves Évi néni!

      Jeleztük a problémát az illetékeseknek és ha minden igaz, a receptverseny a mai napon fog elindulni, ezt követően lehet majd a recepteket is feltölteni. Addig is a türelmedet kérem!

      Köszönöm,
      ízHUSZÁR