hobby streetfooder, kitchenmaker, blogger, sometimes, i cooking, or backing, something.....
Hobbik
IT Kitchen Flowers Pet-s Goats
Mióta főzök
Mióta eszemet, tudom, először talán nagyi mellett(3-4 évesen) a hatalmasnak tűnő Biatorbágyi svabische ősparaszt feeling konyhában, szerencsétlenkedtem egy megfelelő méretű hokkedlin állva :)
A hely, ahol főzök
Ahol hagynak, leginkább konyhaszerű képződményekben, melyet akár néhány eszköz felhasználásával létre is hozok magam körül.
Ars poetica a konyhában
minden receptben, megtalálni a változtatás, saját szájízre szabás lehetőségét, és evvel élni is.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.