Egy kicsit szégyenlem magam, mert azt olvasom, hogy itt csupa olyan emberek vannak, akik szeretnek, imádnak tenni-venni a konyhában. Én cukrászként sajnos nem ilyen vagyok. Bár szerencsésebb lenne, mert akkor az elmúlt 27 évben könnyebb lett volna elviselni a mindennapos főzőcskézést. Viszont nekem is vannak olyan receptjeim ételekről, süteményekről, amit nagyon szeretek fogyasztani és a családom is. Ezeket szeretném közzétenni, meghagyni az utókornak.
Munkára fel! ; )
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.