Az első főzéssel kapcsolatos emlékem valahol 6-7 éves korom körül szereztem, bár sokáig a konyhai tevékenységem kimerült a kuktáskodásban, valamint ha valami nagyon megtetszett akkor annak kipróbálásában.
Aktívan körülbelül 3 éve főzök, legalábbis tudatosan ennyi ideje fejlesztem magam konyhaügyileg :D
A hely, ahol főzök
Az albérletemben, a hálistennek elég nagy konyhámban, azzal és abból amim van. Amikor néhanapján hazamegyek Debrecenbe akkor ott, de ismerősöknél házibuliban is előfordult már hogy a konyhában kötöttem ki.
Ars poetica a konyhában
A nőknek a konyhában a helye, a férfiaknak a konyhában a helye, igazából mindenkinek a konyhában a helye, mert ott van a kaja is.
Bármilyen elborult ötlete is van az embernek a főzés terén, egy próbát mindig megér.
Húsból és hagymából nem lehet túl sokat rakni semmibe, bár mondjuk az almás pitébe lehet nem kéne.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!