kb. 8 éve
A főzés a kuktálkodással kezdődött...először nagymamám mellett gyártottam a házi csigatésztát majd a pogácsák formázásába jöttem bele, amit követett még kisezer apró konyhai munka, amit gyakran tehernek éreztem, hiszen ki szeret krumplit pucolni és hagymát aprítani?! Dehát ez vele jár, és mindent az alapoknál kell kezdeni. :) Később anyukám mellett folytattam áldásos tevékenységemet, kicsit nagyobb beleszólási joggal a műveletekbe...
Ma már teljhatalmú ura vagyok a saját fazekaimnak, tepsijeimnek, serpenyőimnek, formáimnak és egyéb kütyüknek. :)
A hely, ahol főzök
Budapest, Feldebrő Magyarország.
Ars poetica a konyhában
"Az élet olyan, mint a főzés. Minden attól függ, hogy mit, mikor és hogyan keverünk az ételhez. Néha a receptet követjük, néha viszont rögtönzünk."
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!